Zakład Piekarniczy OMAR to działalność jednoosobowa
funkcjonująca na rynku od ponad 25 lat. Początki
piekarni opierały się na produkcji pieczywa świeżego
dostarczanego bezpośrednio do małych klientów
detalicznych. Z czasem zakład rozrastał się zmieniając
jednocześnie profil swojej produkcji. Obecnie w zakładzie
produkowane jest pieczywo w półzapieku, które następnie
jest głęboko mrożone i przechowywane w warunkach
mroźniczych.
W ofercie piekarni znajdują się różnego rodzaju
chleby, chleby foremkowe, bułki, pieczywo kanapkowe
oraz przede wszystkim pieczywo rustykalne, ręcznie
zawijane, które stanowi produkt przewodni Piekarni
OMAR. Prężnie rozwijającą się grupą są również produkty
EKO, które zdobywają coraz większe uznanie w oczach
klientów dążących do prowadzenia zdrowego stylu życia
i pragnących wartościowo się odżywiać.
Kadra zakładu dokłada wszelkich starań, aby zaoferować
swoim klientom produkty zdrowe, smaczne, wartościowe
i produkowane z najwyższej klasy naturalnych surowców.